2013. április 22., hétfő

Új sütő

Múlt hét kedden jeleztük az irodának, akitől béreljük, hogy problémáink vannak a házzal, küldjenek valakit este 6 után, mert addigra biztos a férjem is itthon lesz, (én nem tudok még annyira angolul), szeretnénk elmondani a gondunkat. Pénteken jött is valaki, Gyöngyi is jött tolmácsolni, biztos ami biztos. Felsoroltuk a gondjainkat, beázik egy helyen a tető, ráz a sütő, a mosdónál, csöpögnek a csapok, stb. Vasárnap megjelent a tulaj egy centivel, és ma meghozta a szerelő az új sütőt, be is kötötte, ki is próbáltuk, tök jó. A régi sütőt és a csomagoló anyagot elvitte, és most van egy vadi új sütőnk. A többi szakember holnap jön.
De milyen jó érzés hogy nem azt nézegette, hogy á ez még nem is annyira rossz, meg ha így fogjuk akkor nem is ráz, vagy nem is olyan fontos a sütő, vagy ha elrontottuk akkor kicserélhetjük ha akarjuk használni. Hanem csak jött, lemérte, és kész....nem keresett bűnbakot. A többi dolgot is megnézeti, mert ő elégedett velünk mint bérlőkkel, és érdeke hogy meghosszabbítsuk a szerződést a következő évre is, és ne álljon üresen a háza. Egyre jobban tetszik ez az ország :)

 És a kész pizza:

2 megjegyzés:

  1. Korrekt foberlo. Ahogy kell. Viszont ti sem leptek le hirtelen, egy total lelakott kerobol, egyetlen szo nelkul, tobb havi berleti dij es kozos koltseg tartozassal. Ahogy kell.
    Anno az otthoni lakasom ki volt adva. A vegere, 10 ev alatt az uzlet eppen nullszaldos volt. Tehat amennyit a felujitasokra meg a ki nem fizetett kozos koltsegekre ki kellett adnunk, annyit hozott a konyhara. Inkabb eladtuk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a másik oldalt ismerem otthon, 5 évet húztunk le albérletben, mielőtt saját házunk lett. Itt korrekt a főbérlő, de otthon nem ehhez vagyunk szokva, kellemes meglepetésként ért ez a hozzáállás. Pedig ott is mindent fizettünk, és nem volt velünk probléma, de ha bármi gond volt azt nekünk kellett megoldanunk.

      Törlés