2013. március 7., csütörtök

Vegyes


Györki is kezdő angolra jár sajnos, mint kiderült. Pedig amikor felvették erre a tanfolyamra be kellett adnia az érettségi bizonyítványát, és abban benne van hogy angolból leérettségizett. Azért ez milyen hülyeség, hogy fölöslegesen kell ott ülnie, és nem csak ő egyedül a csoportból, nekik miért nem tartanak haladó angolt.

Domi elszántan beteg akar lenni, minden este lázat mér, reggel meg kell néznem a torkát. Még nem sikerült kiderítenem, mi az oka, de remélem rájövök hamar, mert már nagyon idegesít.
Írtunk az itteni cserkész csapatnak, most várjuk a választ, ha lehet akkor Domit szeretnénk beíratni, mert talán ott találna barátokat, és addig sem unatkozna.

Dénes beadta a jelentkezését diákmunkára, egy héten belül kiderül felveszik e, vagy sem. Nagyon bízik benne, ezer terve van, mire gyűjtene. Remélem sikerül neki., és talán ez majd egy kicsit megkomolyítja a viselkedését is, mert az nem ártana.
Az egyik tanár felajánlotta neki, hogy tanítja programozni, ha érdekli, naná hogy érdekli
A barátai hívták florball-ozni, szombaton el is megy velük Limerickbe kipróbálni, milyen. (Ez a játék hasonló mint a hoki, csak korcsolya nélkül, és nem annyira durva) Remélem tetszeni fog neki, mert örülnék ha sportolna valamit.
Ezen kívül zongorán végre most egy olyan darabot fognak elkezdeni tanulni, amit Ő választott ki, így nagyobb kedvel tanulja majd talán. Jót tett ennek a fiúnak hogy kihoztuk ide, minden olyan szépen alakul körülötte.

Áronról semmi mást nem tudok írni mint hogy keményen dolgozik minden nap, 5 óra után ér csak haza. Fáradt mindig, és hol ez fáj, hol az. Sajnos amíg nem sikerül másik munkahelyet találnia, addig ez nem is fog változni.
 
Voltam tegnap tanfolyamon, megtanultam kérdezni: Who? Where? What? Why? How? meg hogy mik vannak a fürdőszobában. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése