2013. május 31., péntek

...még mindig semmi...

Iskola ügyben továbbra sem tudunk semmit, bár szerdán Gyöngyi odatelefonált, de az igazgató nem volt bent, és ígérték hogy szólnak neki, és ő visszahív minket, ennek ellenére nem hívott. Kicsit kezd kiborítani ez a helyzet, mert ha ők nem veszik fel, akkor el kéne kezdenem másik iskolákat is felkeresni. Jövő hét keddig várunk, mert hétfő bank holiday, és újra felhívjuk őket, aztán kicsikarjuk a választ végre.
Domi volt kirándulni Tralee Co. Kerry-ben, Aqua Dome nevű fürdőben, tetszett neki, csak rövidnek találta az ott töltött időt, és sokkal kisebb mint a Siklósi Aquapark ahol már többször járt, szerinte ez ahhoz képest piti. Nem volt gondja a nyelvel, és nem volt egyedül, mert az egyik hatodikos fiú, (aki nagyon jó tanuló, de mozgás és beszéd hibás, és ezért kiközösítik a többiek) nagyon szívesen volt Domival végig, ezért nem hiányzott annyira neki Dénes. Kicsit vicces hogy Domi végig meg volt győződve róla hogy Corkban vannak, pedig be is írták üzenőbe is, hogy hova mennek. Mikor hazajött már mi is elhittük neki, de a Dénes beszélt iskolatársakkal és ők is Trelee-ról beszéltek. :) Domi már csak ilyen.
Ma már nem volt iskola, elkezdődött a nyári szünet, az érettségi vizsgák most kezdődnek el a hatodikosoknak, meg a junior vizsgák a harmadikosoknak, de a többi évfolyamnak már szünet van. Három teljes hónapig itthon lesznek, remélem találunk elfoglaltságot nekik, és nem csak az unalomtól jobbra-balra dőlés lesz egész nap. Még nincsenek konkrét terveim, de elképzeléseim már vannak, majd meglátjuk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése