2013. július 6., szombat

Szombat

Készül  Dénes új szoba berendezése is, már megvarrtam az új sötétítő függönyét, díszpárnákat, még a hangszóróit kell feltenni a falra, ehhez rákötni a hosszabb zsinórt, ha minden kész lesz, majd teszek fel fényképet is róla. Ezzel azért elment egy fél napom, de megéri úgy gondolom.
Ma délután a Dénes Corkba ment három barátjával (Janis-al, Lisa-val, Wayne-el)

csavarogni, bowlingozni, és csak este 10 körül jött haza. Igazi nagyfiús program ez már, és remélem ettől ő is sokkal nagyfiúsabban fog viselkedni, hogy így megbízunk benne, és elengedtük.
Mi hárman pedig Doneraile Parkba mentünk ismét, mert megint szinte nyári idő van. A rododendronok  egy kis része még virágzik, sajnos a nagy része már levirágzott. De amúgy is mindenféle növény most virágzik például a mocsári nőszirom, a bodza meg egy csomó egyéb aminek nem is tudom a nevét. Az egyik tó tele van vízitökkel (vagy békaliliomnak is hívják)ami most virágzik.















 Mivel ez egy arborétum, gyönyörű fákkal, mindenféle növényekkel még bambusz, meg pálma is van, ahányszor csak megyünk mindig más arcát mutatja. Nagyon élvezzük az ottani sétákat, és mindig találunk valamit amit eddig nem láttunk. Ma az őzek is napoztak és olyan közel engedtek mint eddig még soha.





Szerintem legalább havonta vissza fogunk ide jönni egész évben, mert elég közel van hozzánk, és igazán jól érezzük itt magunkat.











Olyan nyári idő volt ma, (25 fok körül) mint gyerekkoromban amilyenek voltak a nyarak, még az illatok is olyanok voltak a levegőben.  Jól emlékszem, hogy akkor a harminc fok már igazi kánikula volt, és a nyarak nem voltak ilyen forrók Magyarországon mint most.
Nagyon élveztük a meleget, és az előrejelzés szerint a héten marad is a nyári idő, ezért terveink szerint jövő hétvégén elmegyünk az óceánhoz megint, és ha nem lesz túl hideg a víz akkor a fiúk strandolnak is kicsit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése