2013. július 2., kedd

Györki

 Györkiről mostanában nem írtam, és rájöttem hogy talán fénykép nincs is róla egyáltalán a blogon, ez azért van mert nincs itt és nem tudok róla készíteni. Viszont mióta a vibert megcsinálták pc-re is azóta küld magáról képeket nekem, így az ő engedélyével azokból szabad ide is feltennem.
Márciusban elkezdett egy tanfolyamot a munkaügyi központon keresztül, ami áll egy angol részből (szakmai angollal) és élelmiszer és vegyiárú eladó lesz ha elvégzi. Itt éppen komoly eladó bácsi:)
Nem egy álom szakma, nem is lehet jól keresni vele, de kezdetnek jó lesz, aztán még hátha kedvet kap hogy tanuljon valami olyan szakmát is ami az érdeklődési körének jobban megfelel (én ebben az utóbbiban bízom), és ha mégsem, akkor ezzel itt kint is el tud helyezkedni. Végre csinál valami értelmeset, és még egy kevés pénzt is kap érte, ami az önfenntartásra talán kevés, de éhen halni így már nem tud. Szóval mindenképpen pozitív, vannak is sikerélményei, kezd rájönni, hogyha tanul, és teljesíteni akar, (nem úgy mint a gimiben, ahol csak nem akart megbukni) akkor jééé....tök könnyen megy a tanulás, és mindent pillanatok alatt megért. Nem véletlenül jártak már az oviban is csodájára, a magas IQ-jának! Tele van sikerélményekkel, jó jegyekkel, sikeres próbavizsgával (büszkék is vagyunk rá), remélem nem bízza el magát azért, és továbbra is tanulni fog. De ha minden jól megy akkor július végén végez, és lesz egy szakmája, amivel azért nagyobb eséllyel találhat majd munkát, mint egy sima érettségivel.


A hétvégén a Balatonon volt a barátnőjével Klaudiával és a családjával, ami csak azért nem volt tökéletes mert rossz idő volt éppen és fürdeni nem lehetett. 




Most az a terv hogy augusztus végén kijön másfél-két hétre, de ez még rugalmas majd meglátjuk.
A végére két vicces kép hogy lássátok, ha hülyeségről van szó, ők is beleillenek a családba:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése