2013. szeptember 30., hétfő

Blackwater folyó

Hétvégén kirándultunk megint, méghozzá Mallow-ba mentünk a folyóhoz, de most nem a Castleparkba, hanem a túl partra, ahol még soha nem jártunk, de mindig néztük, hogy ott is van egy ösvény. Átmentünk a hídon a város közepén, és kerestünk egy parkoló helyet, aztán lejáratot a folyó partjára. 





Már ott is elég szép látványban volt részünk, de aztán találtunk egy ösvény bejáratot, amin nagy bátran elindultunk a folyó mentén. Először egy rét szerűségre jutottunk rajta, aztán egyre szebb őszi erdő látszott messziről. 






De amikor közel értünk, háát...mintha a Gyűrűk urából lépett volna ki az az erdő! Nem tudom a képekről mennyire jön le mert olyan sűrű, sötét  volt, hogy csak vakúval lehetett fotózni. Csodálatos, meseszép helyre csöppentünk. 



Egy helyen még sziklába vájt lépcsők is voltak felfelé a sziklafalon, kb 3 méter magasra fel is lehetett mászni rajta, Domi és Áron fel is mentek. 




Innentől egy karban tartott ösvény van kicsi lépcsőkkel ahol kell, időnként padokkal. Elmentünk egész addig ahol szemben a másik folyóparton kacsázni szoktak a fiúk. 






Sajnos addigra már annyira szemerkélt az eső, hogy jobbnak láttuk visszafordulni, de máris vissza vágyunk, szóval hamarosan Dénest is elvisszük és akkor talán tovább is eljutunk a folyópartján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése