2013. szeptember 12., csütörtök

Elrepült

Hát elrepült ez a három hét is, és sajnos tegnap Györki is haza :(
Mivel innen nem ment vonat csak sokkal korábban, gondoltuk elvisszük Limerick-be és akkor nem kell elmenjen csak pár órával később és a reptéren sem kell ülnie órákat. Van Limerick-ben egy állomás (Limerick Colbert) ami mellett parkolni szoktunk, viszont onnan csak olyan vonat megy Dublinba aminél át kéne szállni. De a menetrend szerint megy egy másik állomásról( Limerick Junction) is Dublinba vonat megfelelő időpontban, és nem kell átszállni. Nosza vegyük meg, gondoltuk! Megvettük és utána megnéztük a térképen hogy hol is van....Hát, egy szomszéd megyeszékhely mellett, jó egy órás autóútra tőlünk. Így hát tegnap megnéztük Tipperary-t, mert hogy ott van mellette ez az állomás. Nagyon szép környék amúgy, és miután felraktuk Györkit a vonatra még sétáltunk is egyet ha már ott voltunk. 

Amíg Györki itt volt igyekeztünk sok helyre elvinni, óceánhoz, híres turista látványosságokhoz, kedvenc helyeinkre, kicsi bulizást is bele csempészni az itt töltött időbe, felhizlalni (iszonyú sovány)-ez mondjuk nem sikerült, felruházni (az kicsit jobban), kényeztetni őt, hogy igazi nyaralás legyen, még ha az idő őszi is volt.

Feltettük a vonatra, ő ettől boldog volt, hogy végre elhúzhat a szülői felügyelet alól, én meg bőgtem ahogy kell és Áron meg Györki rajtam vigyorogtak. 











 
 

 Ezeket már a repcsin készitette Györki:




Ma még Áron táppénzen van, holnap pedig megy dolgozni, és én egyedül leszek itthon május vége óta először. Furcsa lesz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése