2013. szeptember 6., péntek

táppénz

A fürdőnél csak félsiker lett az eredmény mert, bár nem lett vízhatlan most sem, a nagy része azért a kádban marad fürdés közben, de a nappaliban csak csöpög a víz. Nekem úgy tűnik, jó nagy hűhó volt a semmiért, na mindegy...Itt volt a tulaj is megnézte, de akkor még nem szabadott kipróbálni, és ezért ő nem tudja hogy nem teljesen vízálló. Holnap fel kell hívnunk. De a kertre rákérdeztünk újra, és azt mondta, hogy azóta már beszélt az apjával, és persze mi gondozhatjuk a kertet, ezért neki is láttam rendbe tenni végre, és jövő héten veszünk fűnyírót is, úgy örülök neki :D
Viszont Áron táppénzen van, mert szabadság után első két nap olyan hajtás volt, hogy két ember munkáját kellett volna elvégeznie, mert sokan vannak még szabadságon, kevés az ember. Annyira meghajtották hogy lett egy nagy púp az alkarján, az egyik izmon. Nagyon fájdalmas és piros duzzanat.

Még szerdán is elment dolgozni, de annyira fájt egyes mozdulatoknál, hogy beleszédült, ezért csütörtökön elment orvoshoz. A doki szerint ebben a gyárban ez egy tipikus munkahelyi probléma, és kiírta egy hétre, megtiltotta hogy bármit is csináljon a bal kezével, kapott rá egy sprét, ha nem javul egy hét alatt, akkor vissza kell mennie, és szteroidos injekciókat fog kapni, de reméljük hogy rendbe jön, a két nap pihenéstől és a kezeléstől máris sokat javult. Ez egyrészt rossz hír, mert most az iskolakezdéskor ez a pénz hiányozni fog, másrészt viszont, még Györki itt van, végig itthon lesz, és ez jó, mert utána kitudja mikor találkozunk megint.
Ma elvittük Domit szedret szüretelni suli után, és negyed óra alatt szedtünk két jégkrémes doboznyit, lehet lekvár lesz belőle még nem dőlt el...

Györki ma este Gyöngyiéknél vendégeskedik és ott is alszik, csak holnap megyünk érte, vitte a darts táblát is, gondolom jól szórakoznak.

4 megjegyzés:

  1. Próbáljátok jegelni,az nekem mindig bevált ! (nem a szedret,az izomhúzódást/szakadást)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A jegelésen túl vagyunk, sajnos az sem segitett, ezért most az orvosok próbálkoznak :)

      Törlés
  2. szeder crumble? esetleg almaval?

    seruleshez jobbulast kivanok :)

    VálaszTörlés