2013. szeptember 19., csütörtök

Szerelő utoljára

Tegnap egész nap itt volt a szerelő, kicserélte a bojlert, pont ugyan olyanra mint amilyen volt (tehát ez sem szigetelt), de legalább ez nem lyukas. Úgy néz ki működik, és tegnap már a saját fürdőnkben tudtunk zuhanyozni, nem kellett a gyerekekében. Mondtam a szerelőnek, hogy a nappaliban újra csöpög a víz ha fürdünk, ezért ő ötödször is átkente szilikonnal a kád szélét. Ha valami rossz és azt újabb réteggel toldozgatjuk, attól az alap koncepció nem fog megjavulni,(szerintem rövid az a vacak, ami nem engedi a kád mögé folyni a vizet), nem az a hiba, de hiába! Meguntuk , hogy mindig szóljunk, aztán valamit piszkálgat, és nem javul semmi, és Áronnak meg nem szabad hozzányúlnia, ezért megpróbálunk együtt élni a csöpögéssel, de nagyon frusztráló ez az egész! Arról nem is beszélve mit hagy maga után a szerelő, és hogy a lakás olyan pontjain is mászkál ahol semmi keresni valója nincs, meg olyan helyekre nyúl be ami a személyes tér megsértése pl, a hálószobám, vagy a mi fürdőnk, esetleg a konyhaszekrényem, és szét rúg mindent, meg felborogat. Megelégeltem! Inkább csöpögjön a víz! Többet nem is írok már erről a témáról.

2 megjegyzés:

  1. Ha leszednetek a rovid vackot es feltennetek egy hosszut es ezzel megoldodna a gond, szted szolnanak erte? Sztem eszre sem vennek.
    En kihivnam a haziurat es "furodnek", hadd lassa a csopogest, mit szol hozza. (Mondjuk egy rovidlato idiota lehet, ha neki ez mindegy, a viznek csak egy resze csopog le a nappaliba, a nagyobb resze valahol a hazban rombol, ami ugy az o kara hosszu tavon.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a rövid vacak leszedéséhez le kéne verni megint a csempét aztán újra csempézni, ezt két hete egyszer már megtették. De az iroda akin keresztül béreljük a házat, nyomatékosan megkért minket levélben, hogy ne csináljunk semmit meg mi magunk, hanem hivjuk őket ha bármi van. Ezért már ötször hivtuk őket. Három egész napot itt volt a szerelő, és még háromszor 1-2 órát. De egy balf@sz, és nem képes megcsinálni, viszont a tulaj haverja, ezért másik szerelő nem jöhet....áááá feladtam! Amúgy a tulaj is itt volt háromszor és látta hogy nem jó...

      Törlés