2013. szeptember 14., szombat

napsütésben

Múlt héten az eső miatt nem sikerült egy igazán nagyot kirándulni Doneraile Park-ban, pedig mindannyian vágytunk rá, ezért ma a ragyogó napsütésben vissza mentünk. 
Csodaszép volt a természet, már kicsit sárgul itt-ott a lomb, és ősziesek a fények is, mindenhol tele szederrel az ösvények mellett.



A múltkor felállított kis vízimalom még a helyén volt és működött.

Találtunk mogyoró bokrot is, de még nem érett meg, és szelíd gesztenyét is, meg gombákat. 




Domi megetetett egy japán törpe szarvast levelekkel és  cserében hagyta hogy megsimogassa. Láttunk egy hattyú családot már majdnem felnőtt gyerekekkel, gyönyörködtünk bennük egy ideig, ahogy úsztak, tollászkodtak egy kisebb folyón. Domi bele is lábalt ott a vízbe, de olyan hideg volt, hogy alig bírta pár percig. Egy kócsagot is láttunk, de sajnos a madarakról nincs használható fényképem. 




Legközelebb viszünk hátizsákot, és szedek tobozokat meg terméseket, hogy tudjak majd díszeket készíteni, és ha hamarosan megyünk akkor még szedret is szedhetünk akár....
Kár hogy Györkivel nem volt jó időnk, és ezt a sok szépséget nem láthatta, de talán majd legközelebb...Gyönyörű ez az ország, nagyon szeretek kirándulni itt, mert mindig más arcát fedezem fel a parknak. Ha lenne egy profi fényképező gépünk itt akár képeslapokat vagy posztereket lehetne fotózni....
































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése