2013. szeptember 17., kedd

szerelő ismét...

Annyi minden történik, de pici apró dolgok...
Domi még mindig nagyon elfárad suli végére, és nem is mindenből tud még haladni a többiekkel, mert lemaradásai vannak tavalyról, és ezért nem szereti annyira, de remélem hamar belerázódik. Dénes egyenlőre jól teljesít a suliban, és a munkahelyén is elégedettek vele. Áron keze meggyógyult, szerencsére nem kellett injekciókra járnia, és már dolgozik. Nekem irt sms-t az angol tanárnőm hogy hamarosan kezdődik a tanfolyam, és a beiratkozás is megvolt már. Elég vacak idő van, esik az eső, és 15 fok, igazi ősz lett, vettünk is szenet és fát, és ma begyújtottunk.
A változatosság kedvéért most a bojlerral van valami gond, és szombat óta csöpög a víz a konyhában a plafonból. Holnap megint jön a kedvenc szerelőm....a tököm tele van már, biztos hogy ő szúrt el valamit a múltkor amikor leengedte, és most mit fog megint tönkre tenni? A lakáskiadó iroda embere szerint is gáz ez a szerelő, de a tulajdonos ragaszkodik hozzá, így nincs mit tenni.

2 megjegyzés:

  1. Móni állandó a deja vu érzésem mikor a bejegyzéseidet olvasom. Mióta hazatértünk ködös Albionból imádom a panelt. Itt mindig van meleg víz,jó a fűtés,nem nyikorog a padló és csak ritkán csepeg a plafon. De kitartás és nézd a dolgok jó oldalát! Gyönyörű helyen laktok, a fiúk szuperül megtanulnak angolul és titárul előttük a világ. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van persze! Tudom én is, csak néha panaszkodnom kell...:)

      Törlés