2013. június 7., péntek

Mallow

Tegnap végre mindketten egészségesen ébredtünk, és a sulis idegbaj is végre véget ért már, ezért gondoltunk egyet és délután elmentünk Mallow-ba. Nálunk most igazi nyár van, olyan amilyen itt nem szokott lenni, az irek pecsenye pirosan mászkálnak, és mindenki szeplős lett, nekünk nem olyan furcsa persze...De jó érzés kint lenni, és pólóban és térdgatyában mászkálni.
Egy-két dolgot vásárolni is kellett, mert az itteni lidl-t bezárták bővítés miatt egy hónapra, tehát összekötöttük a kellemest a hasznossal. A kötelezőket letudva, elmentünk megnézni a Mallow-i kastély romjait, tök jól néz ki mint csipke rózsika vára.












Aztán a mellette levő újabb építésű kastélyt is, és az oda vezető vadregényes utat, de magát a kastélyt csak messzebbről mert magán kézben van.










Aztán elmentünk a Castle Park-ba, a folyópartra, ahol a fiúk nekivetkőztek és kacsáztak egy csomót. Mindenki jól érezte magát fél hatra értünk csak haza.


Ma végre beírattam a fiúkat hivatalosan is az új suliba, majd küldenek levelet a tudni valókkal augusztusban, addig nyugi van. Megérkezett Domi bizonyítványa a régi suliból, majdnem mindenből A vagy B betűt kapott, elégedettek vagyunk vele, még neki is tetszett. Dénes viszont nem kapott semmi bizonyítványt. Aztán délután kifeküdtünk Áronnal a kertbe olvasni a napra, mert olyan jó idő volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése