2013. június 16., vasárnap

Apák napja

Írországban megérkezett a szokásos nyár, ami azt jelenti, hogy őszi idő van, három napja kisebb szünetektől eltekintve esik az eső, a fűtést is újra bekapcsoltuk. Szóval a helyiek szerint itt ilyen a nyár hagyományosan, a múlt heti jó idő meg csak véletlenül ide tévedett nyár volt, de észrevette hogy nem jó helyen van, megijedt, és eliszkolt. Éppen ezért nem volt kedvünk kimenni a házból szombaton sem, ezért kirándulni se voltunk, ez egy ilyen punnyadós hétvége, próbáljuk megemészteni, hogy ilyen lesz a nyarunk, nehezen megy.

Viszont a múlt héten az egyik angol nyelvű rajzfilm csatornán Domi felfedezte hogy vasárnap apák napja lesz. Ennek megörültünk, mert már eddig is olyan igazságtalannak tűnt, hogy anyák napja van, apáké pedig nincs. A fiúk szerint (és szerintem is) nekik igazán klassz apjuk van, ezért a Domi elhatározta hogy a sünit amit készített apának adja, apák napjára, és csináljunk neki szélcsengőt, a kagylókból, csigákból amit a múlt héten szedtünk. El is terveztük milyen legyen, de végül nem tudtuk kifúrni őket sehogy, és ehhez végül Áron segítségét kellett kérnem. Addigra Domi el is rohant, így végül is úgy alakult hogy a szélcsengőt én készítettem el, tehát ezt tőlem kapta ajándékba. A Dénes rajzolt üdvözlő kártyát, és elment az összedobott pénzből megvásárolni az apának a SUPERDAD feliratú pólót, amit Domival együtt adtak oda, sőt Domi még verset is irt apának.



A Dénes még sütit is sütött erre az ünnepre. 

Hát próbáltunk egy jó fotót összehozni ide az új pólóban feszítve Áronról, de híven magához ez nem akart összejönni. Maradj nyugton, vágj normális fejet, ne ugrálj, mosolyogj!( ugye az adhd) :D ez az eredmény.










Úgyis mindig Áron fényképez, ezért róla kevés kép készül, most egy kicsit javítom az arányt.

1 megjegyzés: