2013. november 27., szerda

Ősz

Még szombaton jött egy telefon, egyik barátunk (Áron munkatársa) szakmája festő, és vállal itt is hétvégén munkát. Az egyik munkánál, egy egész házat fest ki, és előrébb hozták a határidőt, ezért szüksége van egy segítőre, mostantól így hétvégére van Györkinek munkája. Vasárnap már ment is dolgozni, ez ugyan nem bejelentett munkahely, de már bevétel és januárig biztos.
Vasárnap délután már nagyon vágytunk a természetbe, és bár elég hűvös volt, és Dénes nem is jött, azért hárman csak elmentünk Doneraile Parkba. Most már teljesen őszi színekbe öltözött, bár még így is sok a zöld, az örökzöldek miatt. Nagyon jól esett kint lenni, Dénes lábtörése óta nem kirándultunk, már nagyon hiányzott. Sajnos ide is elfelejtettem a fényképezőt vinni, ezért ezek is telefonnal készültek.




















Hétfőn takarítottam a házat, és a nagy mennyiségű angol leckémet próbáltam megírni, a nagyobb részét sikerült is. Kedden megírtam a többit, mert este tanfolyam, és megint jó nehezet tanultunk. Ezen kívül majdnem teljesen megvarrtam az előszobába a hideg elleni függönyt a bejárati ajtó elé, ma még be kell fejeznem és kimosni. Megyek ma önkénteskedni délre, és van egy csomó házimunkám, persze minden nap, de most ebben a szürke, borult, hideg időben olyan nehezen állok neki, utálom az őszt, és a telet is....
Áron nagyon sokat dolgozik, sok a túlóra, gyakran csak 6 óra után ér haza. Szegény sötétben indul reggel, és este sötétben érkezik, ő is utálja, és már nagyon fáradt. Az iskolában a fiúknak most tesztírás van, szinte minden nap írnak valamiből, és elég sok a lecke is általában. Györkinek még nincsenek itt barátai, ezért itthon ül nagyrészt a számítógép vagy az x-box előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése