2013. november 10., vasárnap

Bocsi, hogy ritkábban írok...

Igen, tudom hogy elhanyagoltam a blogot, és hogy már írnom kellett volna rég. De annyira lefáraszt agyilag az hogy Dénes itthon van, hogy nem megy, képtelen vagyok. Majd ha már jár suliba akkor, újra megemberelem magam, ígérem! 
Addig is gyorshírek: Dénes változatlanul fekszik, vagy fél lábon ugrál, vagy a mankóival sántikál, de többnyire fekszik a nappaliban a kanapén. Szerdán visszük Cork-ba, ha minden jól alakul akkor kap járó gipszet, és akkor jövő héttől mehet suliba. Remélem így lesz, nem csak azért mert nehezen viseli ő is,és én is a helyhez kötöttségét, hanem mert lemarad a suliban az anyaggal, pedig neki idén vizsgái vannak.
Kedden este érkezik Györki, most már végleg, tehát kis családunk újra együtt lesz. Csütörtökön visszük Limerick-be PPS No csináltatni, ez itt mindenhez kell, munkavállaláshoz, bankszámlához, az összes hivatalos dologhoz. Ha ez megérkezik postán, akkor lehet intézni a többi dolgot, és beadni az önéletrajzokat minden hová. 
Kedden megyek angol tanfolyamra szokás szerint, és szerdán nem tudok menni önkénteskedni, csak a következő héten. Áron kivett két nap szabadságot az ügyintézésekhez, és jó lesz kicsit együtt lenni megint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése