2013. november 14., csütörtök

Györki haza költözött :)

Györki kedden megérkezett, minden rendben volt az út során. Tehát haza költözött, feltéve, ha az ember vissza költözik a szüleihez, azt lehet így nevezni (mert hát azért bár ebben a családban, de nem ebben a házban nőtt fel). Hozta a ruháit, és néhány apróságot amitől otthonosabb neki itt. Még szokja a gondolatot, hogy itt lakik és nem csak nyaral, és gondolom amíg nem talál egy-két barátot is, addig azért nem lesz itt olyan jó, de majd csak megszokja.
Tegnap Dénest vittük Cork-ba kontrollra, levették a fekvő gipszet, és kapott egy műanyag csizmát amiben puha, szivacsos bélés van, és tépőzárral lehet rögzíteni (itt ez van járó gipsz helyett).





Fürdéshez levehető, és kicsit rá lehet nehezedni és nem kell felpolcolva tartani a lábát. Ez nagy könnyebbség, mert végre fürödhet egy jólesőt. 



A lábfeje eléggé véraláfutásos és ránehezedni még nem nagyon mer, pedig ezzel a csizmával már egy mankóval is lehet járni, ám mivel halloween óta gyakorlatilag fekszik a kanapén, vagy az ágyban, eléggé el van szokva a testmozgástól. Tegnap délután elsétált a munkahelyére Györkivel, aztán ott megpihent kicsit, beszélt a főnökével (beajánlotta Györkit helyettesnek amíg ő nem tud dolgozni, és holnap megy is próba munkára) aztán haza mankózott, de nagyon elfáradt. Ezért most hétfőig haladékot kapott a suliba járás alól, de addig minél többet kell mozognia, hogy belejöjjön. Gyanítom így is elég fárasztó lesz a következő hét neki újra a suliban.
Ma Dénes itthon marad egyedül, mi pedig Limerick-be megyünk Györkivel a hivatalos dolgokat intézni, aztán este próbamunka (lehet drukkolni neki!), és ugyan ez nem egy teljes állás, de addig is még el tud helyezkedni ( illetve Dénes meggyógyul) ez már valami.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése