2013. november 18., hétfő

a hétvége történései...

Csütörtökön voltunk Limerick-ben elintéztük Györkinek a hivatalos ügyeket, megvettük  Dénes kérésére, az ő pénzéből  a GTA5-öt  x-boxra, és csak itthon derült ki  hogy két lemezes, és csak egy van a tokban. Kiakadás, csalódás, akkor mi legyen, mi nem tudunk annyira angolul, hogy reklamáljunk, Dénes pedig nem tud annyira menni, hogy visszavigye és reklamáljon. Végül is megbeszélte két barátjával, hogy kísérjék el és pénteken elmentek Limerickbe, reklamáltak, visszakapták a pénzt, és egy másik helyen megvették a játékot. De nem nézték meg rendesen mi is van a dobozban, mert csak a buszon vették észre, hogy az eladó véletlenül rossz lemezt tett bele, GTA5 helyett GTA4-et, ami már megvan Dénesnek. Nagyon elfáradt a mászkálásban, és a játék még mindig nincs meg neki, ezért az egyik barátja megsajnálta és kölcsön adta , amíg elvisszük Limerick-be reklamálni és meglesz végre. Talán szombaton, előbb biztos nem...
Györki csütörtök este elment a próbamunkára, és megfelelt, de most csak erre a hétvégére hívták, és majd telefonálnak ha még kell mennie, majd kiderül. Pénteken már Dénes nem is kísérte el, mert ugye akkor Limerick-ben volt, de minden jól ment, és nagyjából értette is amit mondtak neki, és ügyesen csinálta is. Szombaton is, és vasárnap is dolgozott, elégedettek voltak vele, megkapta élete első fizetését euroban, most reménykedünk hétvégéig, hogy még hívják...
Áronék zenéltek szombat este, nem mondhatnám hogy boldog voltam ettől, mert Áron barátja aki dobos, vett egy dobfelszerelést, és itt próbálták ki nálunk, még jöttek többen is. Áron gitározott és egy ír fiú, éjjel 3-ig itt voltak, az egyetlen jó ebben, hogy Györki is összeismerkedett itt két vele egy idős fiúval, az egyik gitározik, és majd velük el tud menni kicsit barátkozni, esetleg zenélni.
Aztán másnap nem tudtunk időben kelni, és a Dénesnek is minden baja volt az előző napi mászkálástól, és ezért nem mentünk végül is kirándulni Doneraile parkba, bár az volt a terv. Gondoltuk elmegyünk vasárnap, de végül az is elmaradt sajnos.
Dénes ma volt először suliban, nagyon elfáradt. Csak egy mankót vitt, de ha ilyen sokat kell mennie, akkor kell a két mankó, házon belül elég az egy is. Suli után telefonált, hogy Györki menjen már le és hozza helyette a táskáját, mert a Domi nem bírja el mindkettőjükét, és ő meg már teljesen kivan. Györki jófej volt, elment és segített neki, holnap pedig két mankót fog vinni. A tanulásban kicsit lemaradt, de a tanárok segítőkészek voltak, remélhetőleg hamar be tudja hozni, és nem lesz gond.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése