2014. február 16., vasárnap

Valentin nap

Itt a Valentin nap elég nagy ünnep, de nem úgy mint otthon, hanem mindenki bulizni viszi a kedvesét, meg étterembe, és persze sok virágcsokorral meg bonbonnal mászkáló embert látni az utcán.
Nálunk Dénes második neve Bálint, tehát neki boldog névnapot szoktunk kívánni, és ezzel az ünneplést be is fejeztük. Dénes dolgozott este a kínai büfében, ő volt a telefon ügyeletes és a kasszás, mert bulizni ment minden dolgozó. Ezért ő nem ment el az iskolai bulira.
De Domonkos viszont elszánta magát ( annak ellenére, hogy Dénes nem ment, és az egyetlen haverja sem mehetett, mert rossz volt és a szülei nem engedték) és egyedül elment a bulira. Ezt sem úgy kell elképzelni mint az otthoni suli bulikat, mert itt a városban három középiskola van: egy fiúiskola (ahova Domiék is járnak most), egy lányiskola, és egy koedukált (amibe tavaly jártak). A három középiskola együtt kibérelte a helyi diszkóklub épületét, ami elég hatalmas, és igen elegáns, és ott tartották a bulit. Kilencre Áron elvitte Domit, mert gyalog elég messze van, és azt mondta, hogy rengetegen voltak, kisebb forgalmi dugó volt, és a bejárat előtt iszonyú hosszú sor kígyózott.  Domi is beállt, aztán befizette a belépőt, mindenkit megmotoztak, nem szabadott bevinni italt, cigit, öngyújtót, bicskát, vagy bármi ilyesmit. Ruhatárba mindenki leadhatta a kabátját, és büfé nem volt, csak vizet lehetett inni. A belépő nem volt olcsó mert a diszkó belépő 10 euro, ez pedig 15 euro volt, de gondolom azért, mert nem volt büfé, és így nincs akkora  haszon. A lányok nagyon csinosak voltak, frizura smink, minden, a fiúk meg farmer és ing, kicsit hasonlított az amerikai filmekben látott bulikra. Nagyon jól érezte magát, az osztálytársaival bandázott, és mindenki tök jó fej volt vele, ezért máskor is menni akar majd. Nagyon örültünk neki, hogy jól érezte magát, és hogy nem érezte úgy, végre, hogy kívülálló, hanem ő is részese volt az eseményeknek. Éjfélig tartott a buli aztán mindenkiért mentek a szülei, mi is elhoztuk Domit.
Én pedig kaptam egy csokor tulipánt Árontól....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése