2014. január 22., szerda

Teszt eredmények.

Áronnak a doki féloldali tüdőgyulladást állapított meg, kapott penicillint, issza a köptető teát, egyenlőre még csúnyán köhög, de remélem hamarosan javulni fog. Bár nem írta ki táppénzre, de végül mégis itthon kellett maradnia, mert megmérte a vérnyomását és olyan magasnak találta, hogy hétfő reggel kapott egy 24 órás vérnyomás figyelő készüléket, vettek tőle vagy 5 fiola vért, vizeletet. Kapott vérnyomás csökkentő gyógyszert, amit minden nap szednie kell ezentúl és kivizsgálásra kell mennie a veséjével Corkba, majd kap postán időpontot. A gyerekeknek is kell vérnyomást nézni, mert ez a vese probléma örökletes, ezért majd kapnak ők is időpontot. Áron ma már mehet dolgozni. Dénesnél minden rendben van, a köhögés még normális.

Györkit alkalmazták hivatalosan is part time munkahelye van a tojásfarmon, rendesen bejelentve, minimál bérrel, 3 hónapig biztos. Ez mellett ha talál még valami délutáni félállást akkor tök jó lesz, ha nem, ez már akkor is biztos bevétel. Tehát megvan élete első rendes hivatalos munkahelye, azért ez nagy dolog szerintem.

Megérkezett Domi bizonyítványa is, ő nagyon elégedetlen, de szerintem nem rossz, és a tanárok szerint sem, és ha angolból javul akkor a jegyei is jobbak lesznek. Ez már egy elég jó eredmény, figyelembe véve hogy nem az anyanyelvén tanulta meg, és írta meg a teszteket.
Higher Level (emelt szinten tanulja):
English                    42%   D
Maths                     66%   C
Geography              43%   D
French                    45%   D
Business                 50%   D
Technikal Graphics 80%   B
Science                  68%   C
Ordinary Level:
History                   48%   D

Szombaton nem, de vasárnap voltunk Doneraile Parkban kirándulni, elég hűvös volt, de szép, napos idő, íme néhány fotó:                                                     




 Az év eleji vihar itt is elég sok fát kidöntött, a fiúk megnézték közelebbről is őket.


 A folyó ilyen magasan még sosem volt.




 Etettünk hattyúkat is és ittunk egy forró teát a tónál.






 Ezen a képen Domi egere a lényeg akit Janikának hívnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése