2014. június 16., hétfő

Györki dolgozik, apák napja

Györkit felvették a húsgyárba, oda ahol Áron is dolgozik. Már több mint egy hónapja adta be az önéletrajzát, és 3 hete volt állásinterjún, és most szerda óta dolgozik. Nagyon elfárad estére, és most még nagyon nehéz neki, hiszen hozzá kell edződjön a teste a 8-10 órás kemény fizikai munkához, de boldog hogy végre van rendes, állandó, biztos munkája, és bízik benne hogy hamar belejön. Persze vannak tervei is, hogy mihez kezd a pénzel, és már azt is nagyon várja, hogy ezeket a terveket elkezdhesse megvalósítani. Most a két férfi együtt megy reggel és együtt jön haza délután a munkából.


Dénesnek ma van az utolsó vizsgája, aztán este kiderül, hogy a farmer megvárta-e a munkával, és lesz nyáron keresete, vagy kell keressen más nyári munkát. Mert tervei neki is vannak a pénzel...
Domi ha engedem rá van gyógyulva a számítógépre, ha nem hagyom akkor x-box, ha azt sem akkor tablet, ha nem engedem akkor tv-t néz, és ha azt is letiltom akkor szenved és ide-oda dől, unatkozik, még véletlenül sem megy el focizni, vagy csinál bármi mást....Az iskolai tesztek eredményei még nem érkeztek meg.
Nekem véget ért az angol tanfolyam, most szünet van szeptemberig. Domival heti 3-szor futni járunk délelőtt, legalább addig levegőn van és napon, gyönyörű nyári idő van már napok óta. Annyira, hogy tegnap kifeküdtünk a kertbe napozni kicsit Áronnal. 
Szombaton apák napi sütögetést tartottunk, Áron új öntöttvas serpenyőjével, amire már rég vágyott, és most boldogan készített benne jobbnál jobb kajákat.

Ezenkívül star wars-os apák napi pólót is kapott a fiúktól, 

meg egy kártyát is.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése