2014. július 22., kedd

Michelstown cave, Burren

Hét közben nem történt velünk semmi érdekes, de szombaton elmentünk az esős idő ellenére kirándulni. Sajnos Dénes lázas lett és feküdnie kellett, leginkább aludt, néha felébredt, de akkor is csak feküdni vágyott, ezért ő és hogy ne legyen egyedül betegen, Györki otthon maradtak. Viszont Domi már napok óta készült rá, ezért a nagyok helyett eljött velünk Áron barátja Buri és a kisfia, és elmentünk megnézni a Michelstown cave-t, ami egy cseppkő barlang. Sajnos bent nem szabadott fényképezni, ezért csak a bejárat előtt készült fénykép, de pár képet letöltöttem a netről, hogy azért megmutassam milyen szép.








Vasárnap Dénes még mindig lázas volt, de már sokkal jobban érezte magát, a torka kezdett el fájni, szerintem mandula gyulladása van, de csak mára kapott időpontot a dokihoz, majd kiderül mi volt, bár láza nincs már. 
Áron egyik munkatársának a barátnője ideutazott látogatóba, de neki nincs autója, ezért vasárnap őket vittük el kirándulni. Cliff of Moher és Burren volt az úti cél, és hazafelé Ennis-i városnézés.Végig jártuk a part menti utat a kősivatagban, csodaszép napos idő volt, Áron meg is fürdött az óceánban, megálltunk Poulnabrone Domen-nél is. Kellemesen elfáradtunk, de nagyon élveztük, hogy ez felnőtt program volt, a gyerekek itthon maradtak. Dénesnek estére lement a láza, Domihoz eljött a barátja Billy délután, Györki pedig főtt étellel várt minket amikor este 7-re hazaértünk. 












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése