2016. július 28., csütörtök

vegyes saláta

Áronnak nemrég orvoshoz kellett menni, mert nagyon fájt a keze, már aludni sem tudott tőle, sajnos a hús gyári munka nagyon megerőltető. Kiderült, hogy úgy nevezett carpal tunnel szindrómája van a bal kezében, ami zsibbadással és égető fájdalommal jár a kézfejében és az alkarjában. A doktor ki akarta írni hetekre, és specialistához küldeni, ez állítólag tipikus hús gyári betegség, végül is megegyeztek, hogy átkéri magát másik munkakörbe, és így is történt. Most egy új helyen dolgozik a gyárban, ami fele annyira sem fárasztó mint ahol négy évig volt, és nagyon elégedett vele.
Györkiék kibéreltek egy kicsi házat Galwayban, egy háló, egy nappali-konyha és fürdőszoba van benne. Hétvégén elvittük a dolgait, kivéve a ruháit, mert most már csak dolgozni jár haza, és minden szabad idejét ott tölti. Még nem rendezkedtek be, ezért nem is tudok róla fotókat felrakni, majd ha kész lesz ígérem teszek fel. Picike házikó de meg lehet csinálni otthonosra, szerintem jól fogják érezni magukat ott, ha kész lesz. Most kíváncsian várom Györki milyen hamar talál munkát Galwayban és költözik végleg el. 
Dénes és Domi a barátaikkal alapítottak egy zenekart és mostanában, hogy sok az idejük sűrűn próbálnak, persze nálunk, mert itt van minden, dob, erősítő, meg ami kell. Dénes az énekes, és ha kell ritmus gitáros, Domi a basszusgitáros. Szerencsére a szabad idejükben is sokat lógnak együtt, ezért Domi végre nem csak egész nap a gép előtt ül, hanem például tegnap is végig kosárlabdázták a délutánt.
Én heti kétszer kedden és csütörtökön, pár órát vigyázok a barátaink kisbabájára Dylanre, nagyon kis cuki baba, remekül elvagyunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése