2015. január 29., csütörtök

Tavasz?

Hétvégén kirándulni voltunk Doneraile Parkban, csodaszép idő volt végre és úgy tűnt itt a tavasz, nyílnak a hóvirágok, a medvehagyma is kibujt már. 

Kicsit sár volt ugyan, de azért jól éreztük magunkat, most csak Domi jött velünk. Györki Magyarországon van éppen, Dénesnek meg más programja volt.

A Pringles chips olyan finom hogy még a szarvasok is szeretik, sőt kinézték a szánkból. Persze nem kaptak, (csak a kép kedvéért). Amúgy ez megint a vágj hülye képet rovatunk. :)




Aztán a teaház melletti kapunk kimentünk, mert még soha nem jártunk arra, és egy kis sikátoron keresztül bejutottunk Doneraile falucska központjába. Nagyon hangulatos szerintem.











Visszasétáltunk a parkba a főbejáraton keresztül aztán hazajöttünk. 
Viszont a tavasz még nincs itt, mert tegnap félóránként havas szélvihar és napsütés váltakozott, még az ég is dörgött. Ma is volt már havas szélvihar kétszer, szóval nem tudom mit gondoljak, mert a kertemben a tulipánok 10 cm-re kibújtak már a földből. Itt a gyerekeknek azt tanítják a suliban, hogy a február az már a tavasz első hónapja, na hát kíváncsi leszek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése