2014. május 31., szombat

Mászkáltunk

Domonkos megírta az év végi teszteket, az eredményt majd postán küldik, és véget ért számára a tanév. Nagyon boldog emiatt, tegnap este még volt egy nagy suli buli az összes középiskolásnak a városi diszkó klubban, amire Domi el is ment, és jól érezte magát, bár a kiszemelt lány sajnos nem volt ott. Szóval kitört a nyári szünet! 

Dénesnek már szerda óta szünet van, és 4.-től 16.-ig lesznek a vizsgái. Ezek már elég komoly vizsgák, és tanul is rájuk, bár szerintem csak ímmel-ámmal, de hát annál többet, mint hogy üljön a könyv fölött, nem tudok tenni ez ügyben....Majd meglátjuk milyen eredményeket ér el.... Dénest visszahívta a tojásfarmer nyári munkára, de neki most azonnal kellett volna, viszont a vizsgák miatt még nem mehet két hétig, ezért tegnap elment dolgozott egy napot, és lebeszélte hogy ebben a két hétben Györki megy helyette, aztán már, ha levizsgázott akkor ő fog dolgozni, tehát a nyári munka megvan neki. Nagyon boldog tőle. Györki meg addig egy kis pénzt tud keresni, de amúgy nincs munkája még mindig sajnos.

Áronnak begyulladtak az izmok a vállában a megerőltetéstől, ezért elment orvoshoz a múlt hét pénteken, és három napot táppénzen volt, és kapott rá gyulladáscsökkentő krémet. Az itthonlétét és a jó időt kihasználva, és mivel a keze fájt és nem a lába, kirándultunk, hétfőn kettesben Doneraile parkba,



 kedden pedig egy új helyre Györkivel hárman, ahol még nem voltunk. Limericktől nem messze van egy erdő ami látogatható, vannak benne ösvények, sziklák, tó, romépület, arborétum játszótér, padok és kiépített tűzrakóhelyek. Úgy hívják Curraghchase Forest Park, nagyon tetszett mindannyiunknak, mert nem olyan parkszerű, hanem igazi élő, vad erdőben mennek az ösvények, biztos hogy még többször fogunk menni a gyerekekkel együtt.























Áron egyik munkatársa, barátja István, hazaköltözött Magyarországra, Áron eléggé sajnálja, de a családja nagyon örül.

Én kész vagyok az utolsó vizsgámmal is, szerdán leadtam a mappámat is az összes feladattal, még nem tudom, milyen eredménnyel sikerült, de remélem azért sikerült :) Majd értesítenek....Még két szerdán kell mennem tanfolyamra aztán nyári szünet nekem is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése