2016. május 4., szerda

Fiúkról

Szombaton baba nézőben voltunk, egy erdélyi srácnak és egy ír csajnak született gyereke. Nagyon édes a kicsi, egy órát babáztam, ezalatt Áron és az apuka jó erdélyi szokás szerint ittak a kicsi egészségére. Jó volt kicsit elmenni vendégségbe, már nem is emlékszem mikor voltunk így valahol utoljára, nagyon kedvesek voltak. 

Szombaton este kaptunk disznótoros kóstolót, mert Áron számítógépet szerelt egy szlovákiai magyar fickónak, és ő így hálálta meg. Nagyon örültünk neki, mert amióta itt kint élünk, nem ettünk friss hurkát kolbászt, nagyon finom volt, az abált szalonnát még nem kóstoltuk meg.

Erről jut eszembe, a diétám eddig sikeres, az első héten leadtam 1,2 kg-t, a másodikon 0,6 kg-ot, remélem ez a sorozat nem szakad meg és pár hét alatt megszabadulhatok a feleslegtől.
Györkiék elhúztak Galwaybe, de megálltak Limerickben, és az ottani nagyobb lengyel boltban felfedeztek egy magyar polcot,

nagy öröm ez nekünk, reméljük nem egyszeri alkalom, hanem rendszeresen újra töltik majd áruval. Györki amúgy most boldog, és a közös jövőt tervezgetik Anettal.

Dénesnek már csak egy hónap van az érettségiig, gőzerővel tanul, utána egy másik életforma következik neki, mert vagy egyetemre megy, vagy dolgozni kezd, de soha többet nem lesz középiskolás diák. Szerintem megérett a felnőttesebb életre és kíváncsian várja, hogy fog alakulni a jövő.

Domi dolgozik a kínaiban heti két napot van pultban, kasszában, és már egyre ügyesebb, kicsit kezd nagyfiúsabb lenni végre, Dénessel is újra jóban vannak, együtt múlatják az időt. Csak nekem rossz érzés kicsit, hogy az egyetlen pici fiam is lakli kamasz lett, most már nincs mit tenni. Persze tudom én, hogy ez így normális, elvégre maholnap 17 éves lesz, de azért picit nehéz ez a legkisebbnél...



1 megjegyzés: