2016. június 17., péntek

Nyári erdő

Az elmúlt hétvégén már nem volt nyári hőség, csak a szokásos ír nyár, de ez minket nem tudott visszatartani semmitől. Eredetileg úgy volt, hogy Zoliékkal együtt elmegyünk a Forest Parkba grillezni, de sajnos Dylan belázasodott, ezért ők nem tudtak jönni, Dénes pedig az érettségire tanult, ezért hárman Domival vágtunk neki. Jól éreztük magunkat, finom volt a kaja is, és az időjárás is kedvező volt, csak egy kicsit fújt a szél. A természet kivirult a sok napsütéstől, csodaszép virágokkal van tele minden.










Péntek óta a foci EB-ről szól az életünk, az írek is kint vannak, nekik is drukkolunk, és hát akkor a magyar csapat csoda teljesítményéről még nem is beszéltünk. Áron nem nagy foci rajongó, én viszont gyerekkorom óta minden nagyobb meccset nézek, és a fiaimat is megfertőztem, talán csak Domit nem annyira. Szóval együtt a fiukkal nézzük a meccseket. A jövő szombaton nem is tudom, hogy lesz e időm bármi másra, mert kettőkor az írek, ötkor a magyarok, nyolckor meg a mi csoportunkban a másik két csapat játszik. Szotyiból mindenesetre feltöltöm a készleteket. Ír szurkolónak öltözve :)

Vasárnap Áronnal elmentünk a Ballyhorára sétálni, ott is virágba borult minden, egyszerűen gyönyörű, most bármerre indulunk is kirándulni.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése