2016. január 7., csütörtök

Boldog új évet!

Idén nem készültünk nagy bulira szilveszterkor, gondoltuk hárman leszünk Domival, ennek megfelelően mi hárman be is öltöztünk jelmezbe. Áron 90-es évek béli tinédzser lánynak, Domi swat-kommandósnak, én meg jobb ötlet híján cicalánynak.


Dénes este 10 óráig dolgozott a kínai büfében, utána gondolta hogy csatlakozik hozzánk Rionnával. Györki meg egy munkatársával készült pubozni.Hát végül nem voltunk hárman egy pillanatot sem, mert Györkiék csak 11 felé mentek el, de addigra megjöttek Dénesék, és velük jött Rionna apja is, mert Dénes meghívta, csak nekünk elfelejtette mondani.

Éjfélkor elénekeltük a magyar himnuszt, amit az írek meghatódva hallgattak, szerintük szép szokás ez, náluk nincs ilyen. Fél egykor elmentek ők is pubozni, gondoltuk lassan akkor elmegyünk aludni, de egy óra körül visszaértek Györkiék, aztán egy óra múlva Dénesék is, csak apukát elhagyták közben. Három óra elmúlt mire ágyba kerültünk, de jó hangulatú éjszaka volt, és ahhoz képest, hogy nem is akartunk bulizni, meglepően vidám is volt. Dominak a karácsonyra kapott airsoft fegyverek jegyében telt a szilveszter.


Társasozni idén nem sikerült, pedig ez már évek óta hagyomány, viszont voltak hagyományos kaják. A szokásos virslis kiflin és alkoholos gyümölcssalátán kívül, idén készítettem hideg sült húst, stefániát és majonézes krumpli salátát is.
Alig maradt belőle mutatóban valami, elsején még csináltam lencselevest, hogy a hagyományokhoz hűek legyünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése