2014. szeptember 3., szerda

Domi 15 éves

Hát ez is eljött, hogy ilyen nagy fiú lett, szinte hihetetlen, tavaly ilyenkor még egészen kisfiús volt. Mostanra nőt vagy 10 cm-t, a tejfogai mind kihullottak (az utolsó nagyobb rágófoga épp egy hete), mutál a hangja és olyan mély, sokszor hirtelen nem is ismerem fel, hogy ő beszél hozzám. Egyre kevésbé érdeklik a kisfiús dolgok, és egyre inkább olyasmik, mint a bátyjait. 
Ez egy tavaly szeptemberi kép:

Ez pedig egy mostani:



Nehéz, sőt azt hiszem a legnehezebb elengedni a legkisebbet gyereket, kezdem ezt egyre inkább érezni, nem lesz ő már Domika soha többet. Na de ez nem egy szomorú, anyuka sajnálja magát poszt, hanem egy hurrá, nagy fiú lett, örüljünk poszt!

Mivel a szülinap hétfőre esik idén felajánlottuk, hogy ha szeretné akkor szombaton ajándékozunk, hogy legyen elég ideje kiélvezni az ajándékait, és hétfőre csak a tortázás marad, és ez neki is tetszett így. Amíg mi elmentünk, Mallowba meg venni a vágyott dolgokat, addig Györki itthon elvitte Domit vásárolni, és vett neki ajándékba egy adidas sportcipőt, délután pedig megkapta tőlünk is. A nagy vágya egy monopoly volt, mert a régi spongyabobos monopoly otthon maradt Magyarországon. Még egy csomó mindent kapott ezenkívül, de nem sorolom fel mindet, lényeg az, hogy szombat este társasoztunk, itt volt Rionna is velünk és hatan fél 12-ig játszottunk. Domi nagyon elégedett volt a sorsával, aztán vasárnap a többi ajándékával szöszmötölt, mi meg citrom tortát sütöttünk neki. Hétfőn jött a Billy aki Domi legjobb barátja, meg persze Rionna is és megvolt a közös tortázás, meg a monopoly is. Domi szerint ez egy király szülinap volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése